Tag din uddannelsespraktik hos NaimiConsult

Uddannelsespraktik er en vigtig del af din erhvervsuddannelse efter grundforløbet, hvor du afprøver de ting, du har lært på skolen, bliver rutineret i arbejdet og oplever hverdagen i jobbet. Uddannelsespraktikpladsen kan også være din kommende arbejdsplads inden for dit felt.

Er du i gang med en kontoruddannelse med specialet administration, så er der måske muligheder for at du får din uddannelsespraktik hos NaimiConsult. Vil du arbejde med flygtninge og indvandrere og være med til at skabe fremtidens Danmark. Vil du være en del af et multikulturelt samfund og sprede den gode dagsorden, så er NaimiConsult noget for dig . Der er masser af muligheder både inden for det administrative arbejde og feltarbejdet.

Godkendt uddannelsessted
Det lokale Uddannelses-udvalg for det merkantile område ved EUC Nordvestsjælland har godkendt NaimiConsult som uddannelsessted inden for Kontoruddannelsen med specialet administration. Godkendelsen er givet i henhold til bekendtgørelse nr. 602 af 04/05/2015 ”Bekendtgørelse om en kontoruddannelse med specialer”.
Ring til os
Send din ansøgning med relevante oplysninger eller ring til os, hvis du brænder for at arbejde inden for feltet. Det kan være at vi har en ledig plads til netop dig, som står og mangler en uddannelsespraktik.