Mentorordning

Mentor_banner

En del udsatte flygtninge og indvandrere, der er kommet til Danmark, har store udfordringer og vanskeligheder i deres hverdag, som er med til at påvirke deres integrationsproces og på sigt deres selvstændiggørelse. Disse udfordringer kan hænge sammen med kulturelle eller sociale barrierer, sproglige udfordringer, traumatiske oplevelser efter tortur eller forfølgelse.


Felt-mentorer

NaimiConsult tilbyder et bredt udvalg af mentorer indenfor hver deres felt, nemlig; Familiementor, Integrationsmentor, Socialmentor, Specialmentor, Sundhedsmentor, Virksomhedsmentor, Uddannelsesmentor og Økonomimentor.

Takket være vores “felt-mentorer”, kan vi garantere, at alle vores ny-danske borger kan blive sørget for alt efter hver deres specielle behov. Vi efterser og tilrettelægger alle opgaver med henblik på den enkelte borger. Ingen opgave er for stor eller for lille til vores felt-mentorer.


Integrerede mentorer giver en stærk rygrad!

Vi har etableret et netværk af yderset professionelle, topkvalificerede og integrerede mentorer, som alle gør brug af deres egen “integrations process.” Det er erfaringer som disse, der adskiller vores mentorer fra andre.

Vi sørger for afhandling undervejs

Vores mentorer er alle tilrettelagt et afhandlings system via aflevering af rapporter. På denne måde sikrer vi os, at hjælp og rådgivningen bliver fuldt implementeret.

NaimiConsult tilbyder mentorordning til borgere med anden etnisk baggrund end dansk.