Metodiske tilgang

metodiske_tilgange

Vi tror på det grundlæggende koncept, at alle mennesker er forskellige og har derfor vidt forskellige behov.

Hos NaimiConsult bestræber vi os på altid at matche borgeren med den sprogmentor, som har den sprogfaglige, kulturelle og personlige erfaringsbaggrund og ind- gangsvinkel til at forstå og bearbejde netop de problemer, som borgeren er udfordret af. Derfor sørger vi altid for, at vi allerede under visitations samtalen finder den passende sprogmentor, således at vi kan starte den beskæftigelsesorienteret integrationprocess, allerede fra dag et.

Vi arbejder ud fra borgeren i centrum, og kigger altid efter individuelle, personlige og sociale kompetencer. Vi kigger på deres motivation og evner, vi værdsætter deres uddannelser og erhvervserfaring, og respekterer deres helbredsmæssige baggrund både fysiske og psykiske lidelser.

Med udgangspunkt af borgeren i centrum, gør alle vores sprogmentorer brug af de første par samtaler til at skabe indgående indsigt i borgerens aktuelle situation, for derefter at gør brug af en eller flere af vores arbejdsmetoder.

Skal det værende den motiverende samtale, eller SMART modellen, afhænger af den bestemte borgeres livs position og situation, men det alle vores sprogmentorer har tilfælles er, at de alle stræber efter at skabe selvstændige selvkørende beskæftigelsesorienteret borgere.