Om os

om-os-banner

Professionel rådgivning og formidling

NaimiConsult er en integrationskonsulent virksomhed, som er specialiseret inden for målgruppen indvandre og flygtninge. Vi har siden 2012 studeret og beskæftiget os med målgruppen således, at vi kan garantere den vedvarende og målbevidste integration i samfundet uden tilbagefald til kommunen. Vores hovedvægt ligger på den beskæftigelsesorienteret integration, hvor vi mener, at beskæftigelse er den mest optimale tilgang til samfundet. Derfor arbejder vi hårdt for, at alle vores borgere kommer i den ene eller anden form for beskæftigelse, når de bliver tilknyttet os.

Hos NaimiConsult, sætter vi fokus på at hjælpe vores borgere med henblik på et funktionelt liv, præget af arbejde og uddannelse i det danske samfund. Vores hjælp er baseret ud fra filosofien af, at hjælp skal være en overgang, men effekten skal være permanent. Vi sørger for, at alle vores borgere bliver integreret i det danske samfund så flydende som muligt, hvor vi fokuserer på at udvikle personlige redskaber samt skabe trygge rammer i form af uddannelse eller arbejde, der dermed hjælper vores borgere – selv efter vores samarbejde er ophørt.

Vores force ligger i den viden og personlige erfaring vi har, når det kommer til at integreres i det danske samfund, da alle vores konsulenter er succesfuldt integrerede indvandre. Vi mener, at integration, ved hjælp af uddannelse og arbejde, er nøglen til succes i Danmark. Og vi mener, at ved hjælp af vores konsulenter kan denne integration opnås.

Hos NaimiConsult er vi specialiseret i at skabe forståelse og bygge bro mellem borgere af anden etnisk baggrund og det danske samfund. Vores fokuspunkter er kommunikation, motivation, brobygning, kulturforståelse, arbejdsplads opnåelse og uddannelse. Vi mener, at det er beskæftigelsesorienteret mål, som er med til at skabe tryghed samt bedre forståelse og dermed sikre en bedre og vedvarende integrationsproces.

Virksomheden består af 30+ sprogkonsulenter fordelt ud over alle professioner, som alle ansat med det grundlæggende formål, af at yde kvalitetshjælp samt professionel vejledning til indvandrere og flygtninge – primært gennem mentor- og støtteordninger samt projektsammensætninger.

Vi skiller os ud fra lignende virksomheder ved at have et intensiv fokus på beskæftigelse samt besidde den etniske såvel som den faglige mangfoldighed, der giver os større perspektiveringsmuligheder og ikke mindst dynamikken og styrken til at skrue de forskellige problemstillinger sammen fra forskellige synsvinkler.

 

” Vi vil hjælpe Danmark til at hjælpe deres medmennesker, så de kan hjælpe Danmark tilbage. “