Praktik – Løntilskud

I forbindelse med etablering af kontakt til diverse virksomheder vil vi under dette forløb give en kort introduktion til hvad det ville sige at være i virksomhedspraktik, job med løntilskud og ordinær job – hvad vil det betyde for hver enkelte. Her vil der blive gået i dybden med lovgivningen, og borgeren vil få afklaret sine muligheder på arbejdsmarkedet med henblik  hvorfor, hvor længe og hvordan sådan et forløb kan gavne borgeren. 

NaimiConsult jobbutik har en bred kontakt til arbejdspladser der sikrer varierede muligheder i forbindelse med valg af praktikpladser og job med løntilskud.

Det ser vi hos NaimiConsult som en vigtig faktor i arbejdet med ledige med anden etnisk baggrund, da vi oftest ser en manglende arbejdsidentitet på tværs af alle målgrupper.

NaimiConsult tilbyder virksomheds konsulenter med personlig arbejdsmarkeds erfaring, der hjælper sine borgere med at blive interesseret og engageret i at opsøge og opnå en arbejdsplads. Desuden så agere virksomheds konsulenten som brobygger, så der således sikres den gode kommunikation og forståelse mellem borgere og virksomheden.

Virksomheds konsulenten står til rådighed efter behov og kan kontaktes så snart dette opstår.